Ovien asennus ja oviremontti

Kaikki Pihla-ovet pääovikokonaisuuksista terassi- ja parvekeoviratkaisuihin valmistetaan mittatilaustyönä tarpeiden ja toiveiden mukaan Pihlan laajan ovivalikoimaan kuuluvat ulko-ovet, parvekeovet, varaston ovet, liukuovet ja palo-ovet. Kattavaan mallistoon kuuluu kymmeniä eri ovimalleja, joista jokainen voi löytää suosikkinsa.

Pihlan ulko-ovi on suunniteltu vankaksi ja kestäväksi. Pihlan korkealuokkainen ulko-ovi toimii varmasti, pysyy suorana, on lämmönpitävä ja turvallinen eikä hätkähdä hankaliakaan sääolosuhteita. Pihlan ulko-ovella on 10 vuoden suoranapysymistakuu. Uusi ovi onkin kodin investointi, joka kestää vuosikymmeniä eteenpäin.

Ovien myynti, asennus ja oviremontit yli 15 vuoden kokemuksella! Alueina Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi, Iisalmi, Varkaus, Nurmes.

Oviremontin suunnittelu alkaa tavallisesti sillä, että tulemme paikan päälle katsomaan kohteen, sekä mittaamaan kiinteistösi oviaukot yksilöllisesti. Mikäli haluatte suurentaa vanhoja oviaukkoja tai esimerkiksi kokonaan uuden ulko-oviaukon tai käynnin esimerkiksi terassille, näidenkin suunnittelu onnistuu. Mittauskäynti on asiakkaalle maksuton, eikä sido mihinkään.

Mittauskäynnin yhteydessä voimme tutustua yhdessä tuotevalikoimaan, ja katsoa kiinteistöönne sopivat tuotteet huomioiden esimerkiksi ulkonäölliset seikat sekä tarvittavat tai haluamanne ominaisuudet uusiin oviinne. Vankalla kokemuksella voimme myös esittää omia näkökulmiamme ja ideoitamme oviremonttiin. Mikäli toivotte ovet asennettuina paikalleen, suunnittelemme ovien asennuksen viimeistelytöineen.

Ovien asennus tapahtuu usein ns. ”avaimet käteen” –periaatteella. Käytännössä se sisältää oven karmeineen asennettuna, sekä lisäksi sisäpuolen listoituksen, ulkopuolen vuorilaudoituksen ja vesipeltien asennuksen. Vanhat ovet kierrätetään myyjän toimesta pois.