Ikkunaremontti

Laadukkaat ja taloosi yksilöllisesti mitoitetut Pihla-ikkunat ja -ovet sopivat sekä vanhan korjaamiseen että uuden rakentamiseen. Me laitamme kotisi ikkunat ja ovet kuntoon yli vuosikymmenen kokemuksella avaimet käteen -periaatteella. Tuotteet saa myös toimitettuna. Oikea vaihtoehto löytyy kaikenlaisiin kohteisiin, sekä ulkonäön että toiminallisuuksien osalta.

Aloitamme jokaisen projektin maksuttomalla kartoituskäynnillä, jonka aikana kuuntelemme tarkalla korvalla toiveitasi. Näiden pohjalta laadimme remonttisuunnitelman ja annamme urakasta pitävän tarjouksen. Asennukset sujuvat ammattilaisiltamme ripeällä otteella ja henkilökohtaisesti palvellen, takuutyönä tietenkin.

Jokaisessa kohteessa ja jokaisella asiakkaalla on erilaisia tarpeita ja toiveita ikkunoiden suhteen. Siksi Pihlalla onkin kattava valikoima erilaisia ikkunoiden lisävarusteita ja erityisiä ominaisuuksia, joiden avulla ikkunat palvelevat parhaiten kodin asukkaita. Ikkunavalintoja tehdessä kannattaakin tutustua tarkasti ikkunoiden lisävarusteisiin ja -ominaisuuksiin.